Huisbereide gerechten, Kansspelen, Voeding, Roken en dranken

CONTACTEER ONS

De Robianostraat 32
2150 Borsbeek

0498 51 14 48
[email protected]

OPENINGSUREN

Ma - Di - Wo - Vrij - Za:
Open van 8u tot 18u

Zondag:
Open van 13u tot 17u

Donderdag: Gesloten

--------
Van 1 november tot 30 april:

Zaterdagnamiddag & Zondag:
Gesloten 

LOCATIE

Altijd up-to-date met kranten en magazines in onze dagbladhandel

Wie graag up-to-date blijft met de laatste gebeurtenissen, kiest vaak om dagelijks of wekelijks zijn of haar krant of magazine te kopen. Niets leuker dan ’s morgens bij uw koffie even door de krant te bladeren of tijdens een pauzemoment de roddelboekjes te raadplegen. Alle lectuur aanwezig in onze dagbladhandel in Borsbeek.

Kranten

Vanaf maandag tot en met zaterdag bent u vanaf 8 uur welkom. In de dagbladhandel vindt u elke nationale krant. Van Het Nieuwsblad en De Standaard tot Het Laatste Nieuws. Ook andere kwaliteitskranten als De Morgen of De Tijd behoren tot het assortiment. Wanneer u een meer streekgebonden dagblad verkiest, dan is ook Gazet van Antwerpen voorradig.

Tijdschriften

U wil mee zijn met de laatste roddels en weetjes in showbizzland. Of u houdt ervan om op zondagochtend een diepte-interview of uitgebreide reportage te lezen. We verkopen nationale als internationale tijdschriften.

Contact

Bent u iemand die graag zijn krant op papier leest en de tablet nog even achterwege laat? En blijft u graag mee met de meest recente modetrends, de leukste roddels en de laatste nieuwtjes op vlak van diëten, dierenverzorging of automerken? Kom dan uw krant of tijdschrift kopen in onze dagbladhandel in Borsbeek.