PEKES & ERTJES

Bij Christine

Uw buurtwinkel in Borsbeek vanaf 8 uur in de ochtend. Vanaf het ochtendgloren (8 uur) staat de deur van Pekes & Ertjes voor u open. Onze krantenwinkel in Borsbeek is zes dagen per week open en biedt een breed assortiment van dag- en weekbladen aan. Maar ook loterij, huisbereide gerechten, sigaretten en (sterke) alcoholische dranken.

Huisbereide gerechten

In de rush van een druk (werk)leven is er niet altijd tijd en zin om naar de winkel te gaan en te koken. We bieden huisbereide gerechten en verse soep aan. Handig ingepakt om mee te nemen. Meer info?

Kansspelen

Iedereen droomt er wel eens van om al die miljoenen binnen te rijven, maar het hoeft niet bij dromen te blijven. Speel een keertje op de loterij en mogelijk stapt u als miljonair weer naar buiten. Meer info?

Voeding

Behalve brood kan u bij ons ook terecht voor groenten en fruit, melk, yoghurt, snoep of andere droge voeding. Krantenwinkel en warenhuis onder één dak. Meer info?

Roken en dranken

Van zowat alle rookwaren en alcoholische dranken zijn we op dit vlak uw uitgelezen plek. Met een ruime keuze aan sigaren, sigaretten, tabak, filterblaadjes, aanstekers en allerhande alcoholische dranken vindt u hier uw ding. Meer info?

Onze huisbereide gerechten Afhaalpunt Bestellen?