Huisbereide gerechten, Kansspelen, Voeding, Roken en dranken

CONTACTEER ONS

De Robianostraat 32
2150 Borsbeek

0498 51 14 48
[email protected]

OPENINGSUREN

Ma - Di - Wo - Vrij - Za:
Open van 8u tot 18u

Zondag:
Open van 13u tot 17u

Donderdag: Gesloten

--------
Van 1 november tot 30 april:

Zaterdagnamiddag & Zondag:
Gesloten 

LOCATIE

Verse soep en huisbereide gerechten

In de rush van een druk (werk)leven is er niet altijd tijd en zin om naar de winkel te gaan en te koken. De combinatie van een lege frigo en een knorrende maag is geen succes. Pekes & Ertjes biedt huisbereide gerechten en verse soepin Borsbeek aan. Handig ingepakt om mee te nemen naar het werk of naar huis.

Verse soep

Een kommetje vitamines is een absoluut minimum per dag. Om iedereen net dat tikkeltje gezonder door het leven te laten gaan, voorziet Pekes & Ertjes dagelijks verse soep. Binnenkomen, uithalen en opeten. Zo simpel is het. Ideaal voor op het werk of na de drukke werkdag bij u thuis.

Huisbereide gerechten

Hectische ochtenden en ’s avonds geen zin of tijd om uw werklunch van ’s anderendaags te maken. Het is dagelijkse kost voor vaders en moeders in gezinnen. We bieden talloze, verse en huisbereide gerechten aan die iedereen lust. Zowel voor ‘s middags als tijdens de avond. Elk gerecht wordt vers gemaakt met de beste kwalitatieve producten. Voor zeer democratische prijzen heeft u de keuze uit koude schotel, groentesalade, lasagne of spaghetti. Ideaal om snel even binnen te springen en snel een gerecht uit te halen.

Contact

Voor een snelle en smakelijke lunch kan u niet beter zijn dan bij Pekes & Ertjes. U kan diverse huisbereide gerechten komen afhalen. Handig verpakt en ideaal om mee te nemen naar het werk. Een klein telefoontje vooraf zorgt voor een uiterst snelle afhandeling. Spring binnen in Borsbeek en u zal versteld staan van de heerlijke gerechten.